ModeMusthaves, dé mode webshop van Nederland

ModeMusthaves is één van de grootste webshops van Nederland op het gebied van mode musthaves. Geïnspireerd op de trends van de catwalk shows, celebs, It-girls en fashion bloggers!

De klantvraag. Ontwerp en ontwikkel een strak vormgegeven mode webshop en app waarin onze merkidentiteit duidelijk herkenbaar is en onze community makkelijk kan shoppen.

  • Website
  • App
  • Implementatie
  • Strategie
  • Testen & Optimalisatie
  • SEO & SEA

Het proces

Voor een perfect resultaat en een efficiënte workflow is een goed uitgewerkt plan cruciaal. Daarom zijn we gestart met een strategische fase waarin we de behoeften van de doelgroep en de bedrijfsprocessen van ModeMusthaves goed in kaart hebben gebracht.

Uitgebreid doelgroeponderzoek. Wij wilden in de huid van de ModeMusthaves-klanten duiken om exact te weten welke behoeften zij hebben. Door interviews af te nemen, persona’s uit te werken en scenario’s te schetsen kwamen we tot interessante inzichten.

Hypotheses valideren middels prototypes. Met de resultaten uit het doelgroeponderzoek zijn we via prototypes verschillende functionaliteiten gaan valideren onder verschillende gebruikers. Dit leverde nuttige feedback op, waarmee we in een vroeg stadium konden optimaliseren, nog voordat we startten met het ontwikkelen van het platform.

Het logistieke proces. De infrastructuur vormde een belangrijke basis binnen het hele project. Het CMS / ERP is het hart waarin alle producten, voorraden en content centraal worden beheerd. De webshop en app hebben we hier naadloos op laten aansluiten, zodat alle orders centraal binnenkomen en direct verwerkt worden in het logistieke centrum.

Het resultaat

Binnen 4 maanden hebben we in een projectteam van 4 developers en 1 UX designer de volledige webshop vernieuwd en de iOS & Android app ontwikkeld.

Een geweldige shopervaring. Het voelt alsof u via ModeMusthaves.com de producten bij u thuis kunt passen. De intuïtieve webshop biedt een geweldige shopervaring, doordat de producten in hun waarde zijn gelaten en de shop snel en eenvoudig in gebruik is.

Eenvoudig shoppen via de telefoon. Voortaan kunnen de ModeMusthaves fans overal shoppen op hun mobiel via de iOS & Android app. Deze intuïtieve app is eenvoudig in gebruik en had al snel meer dan 150.000 downloads en een nummer 1 notering in de categorie Lifestyle in de App Store.

Geschikt voor alle devices. ModeMusthaves wil haar bezoekers een ultieme shopervaring bieden vanaf elk device. Het resultaat is een clean en stylish design, waarin de artikelen en content perfect tot hun recht komen.

De klant aan het woord

“Binnen een paar maanden heeft Mediamoose al onze wensen kunnen realiseren. We zijn super blij met het resultaat van onze nieuwe webshop en erg tevreden met de fijne samenwerking, die nog steeds loopt trouwens: want samen met Mediamoose zijn we wekelijks aan het doorontwikkelen”
Klant: Elise van Wonderen
Elise van Wonderen CEO ModeMusthaves

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik help u graag verder en kan u alles vertellen over onze projecten en werkwijze! Neem vrijblijvend contact met mij op.