Leasevisie, het beste advies in mobiliteit en lease

Leasevisie is dé merk- en bankonafhankelijke leasemaatschappij van Nederland. Bij Leasevisie zitten geen banken of automerken aan het stuur. Daarom kunnen zij een andere route volgen, om iedere klant onafhankelijk het beste advies te verlenen.

De klantvraag. Ontwerp en ontwikkel een nieuwe website die duidelijk de identiteit van Leasevisie uitstraalt en bestaande en nieuwe klanten ondersteunt bij het vinden van auto’s en andere informatie over leasen.

  • Maatwerk software
  • Website
  • Implementatie
  • Strategie
  • Testen & Optimalisatie
  • Hosting & beheer
  • SEO & SEA

Het proces

Het doel was om de oude website binnen 3 maanden volledig te vernieuwen. We kozen daarom voor een lean aanpak, wat inhoudt dat we ons zijn gaan richten op het verbeteren van de winstgevendheid door verspillingen te elimineren.

De onderzoeksfase. We zijn gestart met een uitgebreid onderzoek om kansen te ontdekken. Hierdoor konden we Leasevisie helpen met het verbeteren van hun merkbeleving en klantervaringen.

Uitwerken van de contentstrategie. De oude website van Leasevisie bevatte te veel overbodige content. Het doel was dan ook duidelijk: in samenwerking met de copywriter alleen relevante content weergeven, om de identiteit van Leasevisie helder naar voren te brengen passend bij de identiteit én doelgroep van Leasevisie.

De merkbeleving van Leasevisie versterken. Om de merkbeleving te versterken hebben we in het design rekening gehouden met groot beeldmateriaal. Een professionele fotograaf heeft voor Leasevisie mooie beelden geschoten die perfect passen in het design en bij de overige content.

Het resultaat

Binnen de afgesproken tijd hebben we samen met Leasevisie een stijlvolle website gelanceerd met een groot aanbod auto’s: meer dan 7.000 modellen en 40 automerken.

Een leasewebsite voor vandaag én morgen. Tot in detail hebben we nagedacht over de kunst van het weglaten. Minder tekst, meer beeld en een duidelijke navigatie zodat bezoekers snel en eenvoudig de juiste informatie kunnen vinden, contact opnemen of een offerte aanvragen.

Een ruim aanbod personen- en bedrijfsauto’s. Met ruim 7.000 modellen verdeeld over meer dan 40 automerken, kan de bezoeker zijn of haar droomauto tóch eenvoudig vinden op de website. Via op maat gemaakte koppelingen wordt het aanbod dagelijks geüpdate, zodat het aanbod altijd actueel is.

Eenvoudig vacatures toevoegen. Leasevisie maakt jaarlijks een prachtige groei door. Via een gebruiksvriendelijke vacature module kunnen zij nu zelf eenvoudig vacatures (gekoppeld aan 1 of meerdere vestigingen) aanmaken en publiceren op de website.

De klant aan het woord

“Een website voornamelijk gericht op de klantenportefeuille van Leasevisie, een website die intuïtief functioneert en volledig aansluit bij de identiteit van ons bedrijf. Dat was de vraag waarmee we het gesprek zijn aangegaan met Mediamoose.

Al bij de offerte heeft Mediamoose zich naar ons toe nadrukkelijk positief onderscheiden. Kundige mensen die onze vraag en ons bedrijf begrijpen en hier een prima voorstel voor hebben uitgewerkt. Maar ook kundige mensen en eigenwijs genoeg om ons bij te maken keuzes aan de hand te nemen en op basis van hun expertise te overtuigen.

Kortom, wij hebben Mediamoose ervaren als een uitstekende partner waarmee we nog lange tijd verwachten mee samen te werken. Compliment voor jullie gehele team!”

Klant: Peter Visser
Peter Visser Directeur Leasevisie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ik help u graag verder en kan u alles vertellen over onze projecten en werkwijze! Neem vrijblijvend contact met mij op.