Mediamoose
Security Event

De Telefooncentrale / Miss Bell zaal, Alkmaar

Programma

De Telefooncentrale, Alkmaar

 1. -
  Ontvangst

 2. -

  Welkomstwoord

  Gert-Jan Bloem
  Spreker: Gert-Jan Bloem

 3. -

  Hoe gemakkelijk hackers uw gegevens kunnen achterhalen

  Maikel Vlasman
  Spreker: Maikel Vlasman

 4. -

  Beveilig uw Cloud & IT, documenten en printomgeving

 5. -
  Pauze

 6. -

  Waaraan moet u voldoen vanaf mei 2018 met de Wet AVG?

  Gert-Jan Bloem
  Spreker: Gert-Jan Bloem

 7. Netwerkborrel
Maikel spreekt op DjangoCon

Security Event

Eind mei 2018 wordt de nieuwe Europese wet bescherming persoonsgegevens, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), van kracht. Dit is het moment dat u als bedrijf alle privacygevoelige informatie in kaart moet hebben gebracht. Maar wat gaat er veranderen?

Tijdens het Mediamoose Security Event is het ons doel om u in één middag te informeren over het belang van de bescherming van uw data, waaronder wachtwoorden en persoonsgegevens van uw medewerkers en klanten, en we geven u handige tips over hoe u dit goed kunt inrichten op privé en zakelijk gebied.

Wij garanderen u dat u met veel inspiratie naar huis zult gaan!

Onderwerpen

Hoe gemakkelijk hackers uw gegevens kunnen achterhalen

Hoe veilig is uw website, software, telefoon of het interne netwerk? Gaat u veilig en verantwoord om met uw gegevens en die van uw medewerkers en klanten? Onze collega Maikel laat u zien hoe gemakkelijk hackers toegang kunnen krijgen tot uw gevoelige gegevens en zal waardevolle tips geven hoe u dit kunt voorkomen.

Beveilig uw Cloud & IT, documenten en printomgeving

Wist u dat één op de vijf mensen binnen een organisatie op een phishing e-mail klikt, of gehackt wordt omdat software niet up to date is? Of doordat er gebruik gemaakt wordt van onveilige wachtwoorden? En dat fysieke documenten bijna een net zo groot beveiligingsrisico vormen binnen organisaties? Wij laten u graag zien hoe u beveiligingsmaatregelen kunt nemen en hiermee verantwoord om kunt gaan.

Zijn uw klantgegevens goed beschermd?

Mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Ruim 90% van de bedrijven in Nederland is niet actief bezig met de huidige wet bescherming persoonsgegevens. Wij brengen u in het kort op de hoogte van de veranderingen en hoe u zich hierop kunt voorbereiden.

Locatie

De Telefooncentrale / Miss Bell zaal
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

Je kunt gratis parkeren op het terrein. Op de parkeerplaatsen bevinden zich tevens vier oplaadpunten voor elektrische/plug-in hybride auto’s.

Kom je met het OV? Dan kun je de bus pakken naar bushalte Koelmalaan.