Mediamoose
Digital Innovation Talks

De Telefooncentrale / Miss Bell zaal, Alkmaar

Technologie verandert de wereld. In een razend tempo. Van klantcontact via chatbots, procesoptimalisatie door slimme machines en apparaten tot gepersonaliseerde producten en dienstverlening door het gebruik van big data.

Hoe zorg je ervoor dat je bij blijft? Dat je blijft vernieuwen, zodat je ook morgen van waarde bent voor je klant?

Laat je inspireren door vier talks vol tips en ervaringen op het gebied van digitale innovatie. En ga naar huis vol energie en nieuwe ideeën.

Programma

 1. -
  Ontvangst

 2. -

  Welkom

  Monique Kerssens
  Spreker: Monique Kerssens

 3. -

  Digitale disruptie: van bedreiging naar kans

  Gert-Jan Bloem
  Spreker: Gert-Jan Bloem

 4. -

  Meer sturing door connectiviteit, sensoren en data

  Green Simplicity | Wessel van Paassen
  Spreker: Wessel van Paassen
 5. -
  Pauze

 6. -

  Optimale personalisatie door inzet artificial intelligence

  Wonderkind | Laurent Scholten
  Spreker: Laurent Scholten

 7. -

  Hoe maak je de klantverwachting van morgen waar?

  Menno Richardson
  Spreker: Menno Richardson

 8. Afsluiting en borrel
Gert-Jan spreekt op Security Event

Digital Innovation Talks

Ontwikkelingen als Voice, AI, machine learning, Internet Of Things, Cloud, creëren nieuwe kansen en zorgen voor veranderende markten en klantwensen. Als organisatie kun je niet achterblijven. Je moet vooruit en blijven vernieuwen.

Maar hoe blijf jij bij? Waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je ook morgen nog waarde toevoegt?

In deze interactieve middag nemen wij jou mee in de wereld van digitale innovatie. Wat is het en hoe zorg je ervoor dat je als organisatie wendbaar blijft en continu blijft vernieuwen? Laat je inspireren! En ga naar huis vol energie en nieuwe ideeën om de volgende stappen te zetten naar een succesvolle morgen.

Onderwerpen

Digitale disruptie: van bedreiging naar kans

We begeven ons midden in een vloedgolf van digitale disruptie. Nieuwe businessmodellen ontstaan en bestaande veranderen drastisch. Wil je als organisatie ook over 10 jaar nog bestaansrecht hebben, dan moet je blijven vernieuwen. Hoe doe je dat? En hoe doen andere organisaties dat? Je ontvangt praktische tips uit de IT wereld, waarmee jij een innovatiemotor van jouw bedrijf kunt maken.

Meer sturing door connectiviteit, sensoren en data

Dankzij connectiviteit, sensoren en data worden processen slimmer en efficiënter. Green Simplicity grijpt deze kansen met beide handen aan in de ontwikkeling van zijn LED Research klimaatcellen voor de tuinbouw. Met deze klimaatcellen krijgen tuinders meer inzicht en sturing op de productie van hun gewassen. Wessel van Paassen vertelt ons alles over zijn wereld vol innovatie en experimenten.

Optimale personalisatie door inzet artificial intelligence

Goede mensen vinden wordt steeds moeilijker. Door de inzet van artificial intelligence (AI) tovert Wonderkind het internet om tot een recruitmentplatform. Met volledig geautomatiseerde en perfect gepersonaliseerde cross mediale wervingscampagnes maakt Wonderkind onbereikbaar talent bereikbaar. Een uniek product waar Laurent Scholten, samen met zijn partners, wereldwijd de recruitmentmarkt mee op z’n kop zet. Laat je inspireren!

Hoe maak je de klantverwachting van morgen waar?

De verwachtingen van klanten liggen hoger dan ooit, vooral als het gaat om de digitale wereld. De verwondering van vandaag is de verwachting van morgen. Hoe maak je die verwachtingen waar? Of beter nog..hoe blijf je ze overtreffen? Menno vertelt ons hoe dit werkt en waar kansen liggen om de wow-factor te blijven creëren.

Locatie

De Telefooncentrale / Miss Bell zaal
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

Je kunt gratis parkeren op het terrein. Op de parkeerplaatsen bevinden zich tevens vier oplaadpunten voor elektrische/plug-in hybride auto’s.

Kom je met het OV? Dan kun je de bus pakken naar bushalte Koelmalaan.