Maatwerk Software voor kleine en grote bedrijven.

Standaard software voldoet vaak niet aan de eisen of sluit niet aan op de dagelijkse processen binnen een organisatie. Daarom bieden wij softwareontwikkeling op maat waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van standaard componenten. Dit stelt organisaties in staat om tegen een minimale investering, maximale omzet- en efficiëntieverhoging te realiseren.

Software moet het werk van mensen efficiënter en gemakkelijker maken.

Onze visie is dat een bedrijfsapplicatie naadloos moet aansluiten op de dagelijkse processen van de organisatie en de gebruikers, met omzet- en efficiëntieverhoging als resultaat. Doordat de mens bij ons centraal staat en we alle dagelijkse processen en handelingen van tevoren in kaart brengen, zijn wij in staat om software te ontwikkelen die naadloos op de organisatie aansluit en het werk van de gebruikers gemakkelijker en efficiënter maakt.

De klant aan het woord

“Het door Mediamoose ontwikkelde platform heeft ons werk een stuk makkelijker gemaakt. Het organiseren van de grootste technische carrièrebeurs van Nederland en de communicatie tussen ruim 600 bedrijven en 3000 studenten verloopt grotendeels geautomatiseerd wat onze workflow significant heeft verbeterd.”
Klant: David de Jong
David de Jong Bestuur De Delftse Bedrijvendagen

Volledige controle dankzij onze agile aanpak. De ervaring leert dat een project op voorhand niet in beton gegoten moet worden. Tijdens de ontwikkeling ontstaan vaak nieuwe inzichten doordat we in een snel veranderende wereld leven waarin klantvragen continu veranderen. Bij Mediamoose maakt u daarom deel uit van het scrumteam, waardoor u constant kunt (bij)sturen op basis van voortschrijdend inzicht en kunt afwijken van het oorspronkelijk plan.

Kort samengevat, wij werken graag mét u, in plaats van vóór u. Vanaf het eerste idee, het prototype en de ontwikkeling, tot het testen, in productie nemen en beheer: we werken samen naar de perfecte software voor uw organisatie.

Vrijblijvend Advies over Software Ontwikkeling.

Ik help u graag verder en nodig u van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over de beste aanpak van software ontwikkeling voor uw bedrijf.

Vrijblijvend Advies over Software Ontwikkeling.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wanneer u uw gegevens achterlaat via het formulier, neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Gert-Jan Bloem
Directeur / Partner