Het Internet of Things zal ons leven veranderen.

Het Internet of Things (IoT) is onderdeel van de digitale transformatie waarin we ons op dit moment bevinden en de hype waarop veel bedrijven willen inspringen. Steeds meer apparaten staan met elkaar in verbinding en wisselen data uit, zodat ze slimmer kunnen werken. Maar hoe worden apparaten aangesloten op het internet en wat zijn de voordelen van IoT?

Vanaf 2020 is IoT niet meer weg te denken.

IoT is geen hype, maar een technologie die blijft en grote impact zal hebben op bedrijven en de samenleving. Bedrijven die niet of te laat inspringen op deze technologie, gaan het al snel verliezen van concurrenten die wel de vruchten plukken van IoT. Zo kan IoT significant bijdragen aan het verhogen van de productiviteit en efficiëntie, voorspellen van situaties en het verminderen van de bedrijfskosten.

De klant aan het woord

“Mediamoose heeft het voor ons mogelijk gemaakt om het stressniveau van onze cliënten op afstand te monitoren zodat onze behandelaren onze cliënten nog beter en sneller kunnen helpen.”
Klant: Joan van Horn
Joan van Horn Senior onderzoeker de Waag

Voorbeelden van slimme IoT toepassingen. De slimme Nest thermostaat, een koelkast die automatisch voedingsmiddelen bestelt als ze op zijn of een app om uw auto op afstand te kunnen voorverwarmen. Maar denk ook aan het voeren van preventief onderhoud doordat wij machines op afstand kunnen uitlezen en de data via een online dashboard toegankelijk kunnen maken voor u als klant. Een paar jaar geleden leek het toekomstmuziek, maar inmiddels zijn de technische mogelijkheden van IoT oneindig.

Vrijblijvend Advies over Internet of Things.

Ik help u graag verder en nodig u van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden van Internet of Things voor uw bedrijf.

Vrijblijvend Advies over Internet of Things.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wanneer u uw gegevens achterlaat via het formulier, neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Gert-Jan Bloem
Directeur / Partner