Snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid met cloud hosting.

Vaak wordt hosting gezien als bijzaak, maar het goed inrichten van de infrastructuur is van levensbelang voor iedere organisatie. Niet alleen om de snelheid van een applicatie of website te waarborgen, maar ook op gebied betrouwbaarheid en het veilig verwerken en opslaan van waardevolle data, zoals persoonsgegevens.

Onderhoud en monitoring.

Het onderhouden van software en hardware is vereist om bedrijfsapplicaties, online platformen en websites veilig en betrouwbaar te laten functioneren. Om deze reden houden wij ons dagelijks bezig met het onderhouden van de infrastructuur en monitoren wij 24/7 alle servers, zodat we in het geval van calamiteiten direct actie kunnen ondernemen.

De voordelen van één verantwoordelijke partij. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z en durven eindverantwoordelijk te zijn. We hebben eigen systeembeheerders in dienst die de waarde inzien van uw kostbare bedrijfsapplicatie en/of website. Doordat wij de applicaties zelf ontwikkelen, weten wij exact welke vorm van hosting & onderhoud het beste aansluit op uw applicatie en organisatie. Verwacht u bijvoorbeeld extra drukte omdat u een grote marketingcampagne gaat voeren, dan kunnen wij binnen enkele minuten uw server opschalen of nog mooier, dit proces volledig automatiseren, zodat uw klanten niks merken van de grotere bezoekersaantallen.

Vrijblijvend Advies over Hosting & Beheer.

Ik help u graag verder en nodig u van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden van hosting & beheer voor uw bedrijf.

Vrijblijvend Advies over Hosting & Beheer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wanneer u uw gegevens achterlaat via het formulier, neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Gert-Jan Bloem
Directeur / Partner