Sneller innoveren met een Design Sprint.

In een hoog tempo innoveren is een must in deze snel veranderende wereld. Een ‘goed’ product is niet meer voldoende, het draait om het ‘juiste product’. De Design Sprint is de snelste methode om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren. Snel en tegen lage kosten. En heel belangrijk, u test direct bij echte gebruikers of het aansluit op hun behoeften. Investeer geen maanden meer, investeer slechts een week!

Mediamoose Design Sprints

Bespaar ontwikkelkosten door het idee eerst te testen.

Wereldwijd faalt ruim 60% van de IT-projecten. De belangrijkste reden: de digitale producten sluiten niet aan op de behoeften en verwachtingen van de eindgebruiker. Dit komt doordat er vaak ontwikkeld wordt op basis van aannames. Door uw aannames en productideeën direct te testen bij de eindgebruiker, leert u in een vroeg stadium welke ideeën wel én niet aansluiten op de verwachtingen van de eindgebruiker. En welke ideeën dus de moeite waard zijn om in te investeren.

Wat zegt de klant

“Via de Design Sprint van Mediamoose kwamen wij in vijf dagen tot veel nieuwe inzichten en een door eindgebruikers getest prototype. Normaal gesproken zijn we hier veel meer tijd mee kwijt. Echt heel waardevol!”
Klant: Nina Lambalk
Nina Lambalk Communicatie Adviseur HHNK

Wanneer zet u een Design Sprint in? Heeft u ideeën of ziet u kansen om nieuwe producten of diensten te ontwikkelen of bestaande te verbeteren? En wilt u in korte tijd een business case opstellen of weten of de oplossing aansluit op de verwachtingen van de eindgebruiker? Dan is de Design Sprint uw oplossing.

Het helpt bij:

 • Ontwerpen en testen van een compleet nieuw digitaal product of dienst
 • Achterhalen hoe uw doelgroep uw product of dienst ervaart
 • Gebruikerservaring van een bestaand product of dienst verbeteren
 • Een Blockchain of ander innovatief product testen bij échte mensen
 • Verbeteren van de conversie van uw digitale platform

Design Sprints.

De sleutel tot succesvolle innovatie.
2020 Mediamoose
Ontdek hoe een Design Sprint werkt Download onze brochure. (PDF)
Design Sprints

Hoe wij u helpen innoveren.

Met een team van creatieve en ervaren facilitators en designers begeleiden wij uw sprint. In vier dagen werken we toe naar een oplossing, die we direct testen bij de eindgebruikers.

 • Ruim 10 jaar ervaring.
  Zowel bij corporates als bij overheden.
 • Altijd succes.
  Tientallen succesvolle Design Sprints uitgevoerd.
 • Alle kennis in huis.
  Van strategen en designers tot developers.

Meer weten of een Design Sprint starten?

Ik help u graag verder en kan u alles vertellen over Designs Sprints en hoe u deze in kunt zetten om succesvol te innoveren. Neem gerust contact met mij op.

Meer weten of een Design Sprint starten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wanneer u uw gegevens achterlaat via het formulier, neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Gert-Jan Bloem
Directeur / Partner