Apps die écht waarde toevoegen.

Het gebruik van smartphones, tablets en smartwatches stijgt enorm. Een mobiele strategie is daarom niet meer weg te denken. Een app laten ontwikkelen vraagt vaak om een forse investering en wordt zelden terugverdiend. Maar wanneer is een app een toegevoegde waarde voor een bedrijf?

Business apps die aantoonbare waarde toevoegen.

Een business app biedt veel kansen als het gaat om het terugverdienen van de investering. Het zijn apps met een specifiek doel, gericht op het ondersteunen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Doordat deze apps organisaties meer efficiëntie opleveren, resulteert dit vaak in een besparing in tijd en/of kosten.

De klant aan het woord

“Met Mediamoose zijn we de uitdaging aangegaan om als forensische zorginstelling een nogal complexe app te ontwikkelen voor onze cliënten. Dankzij de app kunnen wij cliënten op afstand helpen en veel efficiënter werken.”
Klant: Joan van Horn
Joan van Horn Senior onderzoeker de Waag

Een mobile-first team met focus op mensen. Duurzame apps, slim ontworpen, intuïtief in gebruik en van toegevoegde waarde voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Wij garanderen apps te ontwikkelen die écht gebruikt worden, getest door echte mensen.

Vrijblijvend Advies over App Ontwikkeling.

Ik help u graag verder en nodig u van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over de beste aanpak van App ontwikkeling voor uw bedrijf.

Vrijblijvend Advies over App Ontwikkeling.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wanneer u uw gegevens achterlaat via het formulier, neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Gert-Jan Bloem
Directeur / Partner