Online strategie en nieuwe website voor Stichting Sint Jacob

Voor Stichting Sint Jacob gaan wij de online strategie en nieuwe website realiseren. Bij Stichting Sint Jacob verlenen ongeveer 800 medewerkers en 600 vrijwilligers zorg en diensten aan ruim 800 cliënten in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Overveen.

Toen Stichting Sint Jacob ons benaderde om een nieuwe website voor ze te ontwikkelen, waren wij direct enthousiast. De plannen van Sint Jacob voor het nieuwe online landschap zijn veelbelovend en we voelden direct een klik tijdens het drinken van een kop koffie bij ons op kantoor.

Stichting Sint Jacob benadert zorg anders dan men gewend is. Ze onderscheiden zich door juist aandacht te geven aan de kleine dingen en bij alles wat ze doen te kijken naar het individu, namelijk de cliënt. Bij Sint Jacob kunnen ouderen zichzelf zijn! Bij Stichting Sint Jacob verlenen ongeveer 800 medewerkers en 600 vrijwilligers zorg en diensten aan ruim 800 cliënten. Ze zitten gevestigd in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Overveen.

De website toegankelijker maken

Het verbeteren van de gebruikerservaring is één van de primaire doelen van de nieuwe website. Op de website van Sint Jacob hebben we te maken met 3 verschillende doelgroepen met ieder zijn eigen content-behoeften. Aan ons de taak om een nieuwe interface te ontwerpen & ontwikkelen waarmee de verschillende doelgroepen op eenvoudige wijze hun gewenste content kunnen vinden.