1. Meer nieuws

 2. Zo vergroot je het werkplezier door slimme inzet ICT

  Gemotiveerde en gelukkige medewerkers zijn het gouden hart van je organisatie. Dus zorg er dan ook voor dat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan randzaken en overbodige handelingen. ICT speelt hierin een belangrijke rol. In dit artikel 5 tips voor de slimme inzet van ICT voor het verhogen van werkplezier.

  Lees verder
 3. Succesvolle digitale transformatie: 5 tips!

  Je ziet dat processen in jouw bedrijf slimmer en sneller kunnen worden ingericht. Dat zou de productiviteit en leverbetrouwbaarheid ten goede komen en het werk van collega's makkelijker maken. Maar waar moet je beginnen? Er zijn zoveel afhankelijkheden, dat maakt het lastig. Vijf tips waarmee jij de digitale transformatie tot een succes maakt!

  Lees verder
 4. 16 gemeenten en slechts 5 dagen om een landelijk probleem op te lossen

  GBI, een samenwerkingsverband van 16 gemeenten, zag kansen om de uitvoeringskosten van de participatiewet te verlagen. Met name in het werk en de IT-systemen van handhavers leek winst te behalen. Om ervoor te zorgen dat zij een oplossing kozen die aansluit bij de verschillende werkwijzen van de 16 gemeenten en de behoeften van de handhavers kozen zij een Design Sprint.

  Lees verder
 5. Nieuwe corporate en werkenbij-site voor Kappé

  Kappé International, in Nederland vooral bekend door hun See Buy Fly en zonnebrillen winkels op Schiphol, wil haar online merkidentiteit verbeteren. Daarom vroeg Kappé ons een nieuwe corporate en werkenbij-website te ontwikkelen.

  Lees verder
 6. Progressive Web Apps: dit moet je erover weten

  Misschien heb je er al eens van gehoord, een Progressive Web App. Een website met de functies van een app. Interessant, maar wat is het precies? En wordt dit de nieuwe standaard en verdwijnt de 'normale' app? Sven vertelt het ons.

  Lees verder