1. Meer nieuws

 2. Progressive Web Apps: dit moet je erover weten

  Misschien heb je er al eens van gehoord, een Progressive Web App. Een website met de functies van een app. Interessant, maar wat is het precies? En wordt dit de nieuwe standaard en verdwijnt de 'normale' app? Rick vertelt het ons.

  Lees verder
 3. Snel en effectief knopen doorhakken met jouw team!

  In deze snel veranderende wereld is vernieuwen een must. Dat vraagt om een flinke portie creativiteit en besluitvaardigheid. In zulke creatieve processen is de kans groot dat jij en jouw team focus verliezen en verdwalen in eindeloze en ongestructureerde discussies. Met de Hypersprint is dat verleden tijd. Ontdek hoe dat werkt!

  Lees verder
 4. Steeds meer organisaties schaffen de klassieke bureaupitch af. Waarom?

  Een briefing opstellen aan bureaus, het kan je flink wat tijd kosten. Jij beschrijft alles tot in detail en verwacht in de bureaupitches vooral een voorstel voor de aanpak en kosten. Wel zo makkelijk, toch? Toch zien we dat veel organisaties kiezen voor een andere en slimmere aanpak. Gert-Jan vertelt meer.

  Lees verder
 5. Ontwikkeling Dilemmabox via Design Sprint

  Samen met Stichting Tijdgeest en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier hebben wij de Dilemmabox ontwikkeld. Een educatieve onderzoekstool waarin leerlingen, overheidsorganisaties en bedrijven kunnen samenwerken. Via een Design Sprint hebben we een tool ontwikkeld die perfect aansloot bij de behoeften van de vele gebruikers.

  Lees verder