1. Meer nieuws

 2. Succesvolle digitale transformatie: 5 tips!

  Je ziet dat processen in jouw bedrijf slimmer en sneller kunnen worden ingericht. Dat zou de productiviteit verhogen en het werk van collega's makkelijker maken. Maar waar moet je beginnen? Er zijn vaak veel afhankelijkheden, dat maakt het lastig. Hier lees je vijf tips waarmee jij de digitale transformatie tot een succes maakt!

  Lees verder
 3. Een soepele adoptie? Zo pak je dat aan

  Je hebt net die nieuwe bedrijfsapplicatie gelanceerd. Dit zal het werk van collega’s een stuk makkelijker maken. Als je kantoor binnenstapt, verwacht je dus ook blije gezichten en complimenten. Niets blijkt minder waar. Het enthousiasme blijft uit, je collega's mopperen en ze laten de nieuwe applicatie links liggen. Wat ging er mis?

  Lees verder
 4. Geef jullie plannen voor 2020 een kick-start!

  2020 is begonnen. Nieuw jaar, nieuwe plannen. Hebben jullie de plannen en doelen voor het nieuwe jaar al scherp? Of is het nog wat vaag? Verspil geen tijd en maak werk van de plannen! Een Hypersprint helpt je om het jaar te kick-starten!

  Lees verder
 5. De beste gebruikerservaring creëer je zo!

  Je leert het meeste door te doen. Dat is bij de ontwikkeling van een nieuwe website of applicatie niet anders. De kracht achter succesvolle digitale producten is de durf om te doen, en dus te leren. Alleen zo creëer je een optimale gebruikerservaring.

  Lees verder