1. Meer nieuws

 2. Google Tag Manager: vriend of vijand?

  Als marketeer houd je veel ballen in de lucht. Alle tools die je werk makkelijker maken, zijn dan ook meer dan welkom. Zo is er ook Google Tag Manager. Een handige tool, waar echter ook nadelen aan zitten. Voordat je kiest of je hier gebruik van maakt, zet Maikel de voor- en nadelen voor je op een rij.

  Lees verder
 3. Werkdruk leerkrachten omlaag door nieuw digitaal platform

  De werkdruk van leerkrachten staat hoog op de agenda. Ook bij de 14 SAKS basisscholen in Alkmaar en Bergen. Basisschool Het Kompas besloot dat het tijd was voor actie. In plaats van extra handen in de klas, koos zij voor een structurele oplossing. Zij vroeg ons een oplossing te ontwikkelen om de werkdruk te verlagen. Daar dachten wij geen twee keer over na!

  Lees verder
 4. Zo maak jij jouw online gegevens veiliger

  De bescherming van jouw online gegevens. Je hoort en leest er veel over. En dat is terecht. Je doet tegenwoordig bijna alles online. Zowel privé als zakelijk. Dat is heel handig, maar brengt ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Wist je dat je zelf de veiligheid van jouw gegevens eenvoudig kunt verbeteren? Justin geeft tips waarmee je direct aan de slag kunt. Vandaag: tweestapsverificatie.

  Lees verder