1. Meer nieuws

 2. Ontwikkel de juiste oplossing, drie tips!

  Heb je net maanden flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuwe website of andere digitale oplossing, wordt het niet gebruikt. Zonde. Weg tijd, energie en geld. Dat kan anders! Ontdek hoe je digitale oplossingen maakt waar jouw doelgroep wél op zit te wachten. Drie tips!

  Lees verder
 3. Ga voor veilig! Gebruik een wachtwoordmanager

  Ook zo'n moeite met het onthouden van al die verschillende wachtwoorden? Daar is een oplossing voor! De wachtwoordmanager. Die helpt je bij het maken, onthouden en gebruiken van sterke en unieke wachtwoorden. Handig én veilig!

  Lees verder
 4. Zo maak jij jouw online gegevens veiliger

  De bescherming van jouw online gegevens. Je hoort en leest er veel over, en dat is terecht. Je doet tegenwoordig bijna alles online. Van privé, zoals je bankzaken, tot samenwerken met je collega’s. Dat is heel handig, maar brengt ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Wist je dat je zelf de veiligheid van jouw gegevens eenvoudig kunt verbeteren? Justin geeft tips waarmee je direct aan de slag kunt. Vandaag: tweestapsverificatie.

  Lees verder
 5. Omarm het probleem, niet jouw oplossing

  "Verliefd worden op een oplossing". Het is de meest voorkomende valkuil als het gaat om innovatie en één van de grootste oorzaken dat IT-projecten falen. De kunst is om verliefd te worden op het probleem. Dan kom je pas écht tot de beste oplossing.

  Lees verder