1. Meer nieuws

 2. Een soepele adoptie? Zo pak je dat aan

  Je hebt net die nieuwe bedrijfsapplicatie gelanceerd. Dit zal het werk van collega’s een stuk makkelijker maken. Als je kantoor binnenstapt, verwacht je dus ook blije gezichten en complimenten. Niets blijkt minder waar. Het enthousiasme blijft uit, je collega's mopperen en ze laten de nieuwe applicatie links liggen. Wat ging er mis?

  Lees verder
 3. Werkdruk leerkrachten omlaag door nieuw digitaal platform

  De werkdruk van leerkrachten staat hoog op de agenda. Ook bij de 14 SAKS basisscholen in Alkmaar en Bergen. Basisschool Het Kompas besloot dat het tijd was voor actie. Zij vroeg ons een oplossing te ontwikkelen om de werkdruk te verlagen. Daar dachten wij geen twee keer over na!

  Lees verder
 4. Slimme IoT toepassingen op een rij

  Zelfrijdende auto’s en slimme thermostaten zijn de bekende ‘alledaagse’ toepassingen van Internet of Things (IoT). Ook voor B2B is IoT van enorme waarde. Zo voorspelt McKinsey dat de wereldwijde economische waarde van IoT in 2025 circa 10 triljoen euro is. Grijpen die kansen dus!

  Lees verder
 5. Maximale productie door aansturing klimaatcellen

  Green Simplicity grijpt de kansen die nieuwe technologieën en de veranderende klantvraag bieden met beide handen aan. Samen met hen ontwikkelden wij een applicatie, waarmee tuinders klimaatcellen en -sensoren kunnen aansturen en data kunnen uitlezen. Zo kunnen zij de maximale productie uit gewassen halen met een zo laag mogelijke input van energie, water en grondstoffen.

  Lees verder