1. Meer nieuws

 2. Maximale productie door aansturing klimaatcellen

  Green Simplicity grijpt de kansen die nieuwe technologieën en de veranderende klantvraag bieden met beide handen aan. Samen met hen ontwikkelden wij een applicatie, waarmee tuinders klimaatcellen en -sensoren kunnen aansturen en data kunnen uitlezen. Zo kunnen zij de maximale productie uit gewassen halen met een zo laag mogelijke input van energie, water en grondstoffen.

  Lees verder
 3. Succesvolle digitale transformatie: 5 tips!

  Technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Productie en bedrijfsprocessen kunnen slimmer en sneller worden ingericht. Wil je als bedrijf mee blijven doen in de markt, dan moet je mee in de digitale transformatie. Stilstaan is geen optie. Maar waar te beginnen? Welke investering is de moeite waard? Vijf tips hoe jij de digitale transformatie tot een succes maakt!

  Lees verder
 4. Nieuwe corporate en werkenbij-site voor Kappé

  Kappé International, in Nederland vooral bekend door hun See Buy Fly en zonnebrillen winkels op Schiphol, wil haar online merkidentiteit verbeteren. Daarom vroeg Kappé ons een nieuwe corporate en werkenbij-website te ontwikkelen.

  Lees verder
 5. Progressive Web Apps: dit moet je erover weten

  Misschien heb je er al eens van gehoord, een Progressive Web App. Een website met de functies van een app. Interessant, maar wat is het precies? En wordt dit de nieuwe standaard en verdwijnt de 'normale' app? Rick vertelt het ons.

  Lees verder