1. Meer nieuws

 2. Wat is Blockchain?

  Blockchain wordt gezien als de grootste IT-revolutie sinds de komst van het internet en heeft in potentie de capaciteit in zich om de wereld compleet te veranderen. Maar wat is Blockchain nou eigenlijk?

  Lees verder
 3. Elske Doets zakenvrouw van het jaar 2017

  NOORDWIJK – Reisonderneemster Elske Doets is gisteren uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2017. Als IT partner van Jan Doets America Tours zijn wij uiteraard erg trots. Jan Doets America Tours is een succesvolle direct-sell reisorganisatie gespecialiseerd in vakantiereizen op maat naar de Verenigde Staten en Canada.

  Lees verder
 4. Jan Doets software implementatie

  Donderdag 27 oktober stond het kantoor van Mediamoose in het teken van Jan Doets America Tours. Het implementeren van nieuwe software nemen wij altijd uiterst serieus, aangezien de eerste ervaring van de eindgebruikers erg bepalend is. Bij deze een korte impressie van deze mooie dag.

  Lees verder
 5. Wat is SCRUM?

  Scrum is een flexibele manier om (software)producten te ontwikkelen binnen deze snel veranderende wereld. Bij Mediamoose passen wij scrum toe bij het ontwikkelen van IT-projecten. De term scrum komt oorspronkelijk vanuit het rugby en is een ideale methode om grote betrokkenheid te creëren bij IT-projecten en opdrachtgevers de mogelijkheid te bieden om tijdig te kunnen (bij)sturen.

  Lees verder
 6. Samenwerking met autoleasemaatschappij Leasevisie

  Vol trots en enthousiasme gaan wij werken aan de nieuwe website / platform van Leasevisie. Na het voeren van een aantal oriënterende gesprekken en het presenteren van onze design ideeën voor Leasevisie, hebben wij het vertrouwen gekregen om voor deze prachtige organisatie aan de slag te gaan.

  Lees verder