1. Meer nieuws

 2. Een soepele adoptie? Zo pak je dat aan

  Je hebt net die nieuwe bedrijfsapplicatie gelanceerd. Dit zal het werk van collega’s een stuk makkelijker maken. Als je kantoor binnenstapt, verwacht je dus ook blije gezichten en complimenten. Niets blijkt minder waar. Het enthousiasme blijft uit, je collega's mopperen en ze laten de nieuwe applicatie links liggen. Wat ging er mis?

  Lees verder
 3. Geef jullie plannen voor 2020 een kick-start!

  2020 is begonnen. Nieuw jaar, nieuwe plannen. Hebben jullie de plannen en doelen voor het nieuwe jaar al scherp? Of is het nog wat vaag? Verspil geen tijd en maak werk van de plannen! Een Hypersprint helpt je om het jaar te kick-starten!

  Lees verder
 4. Werkdruk leerkrachten omlaag door nieuw digitaal platform

  De werkdruk van leerkrachten staat hoog op de agenda. Ook bij de 14 SAKS basisscholen in Alkmaar en Bergen. Basisschool Het Kompas besloot dat het tijd was voor actie. Zij vroeg ons een oplossing te ontwikkelen om de werkdruk te verlagen. Daar dachten wij geen twee keer over na!

  Lees verder
 5. Slimme IoT toepassingen op een rij

  Zelfrijdende auto’s en slimme thermostaten zijn de bekende ‘alledaagse’ toepassingen van Internet of Things (IoT). Ook voor B2B is IoT van enorme waarde. Zo voorspelt McKinsey dat de wereldwijde economische waarde van IoT in 2025 circa 10 triljoen euro is. Grijpen die kansen dus!

  Lees verder