1. Meer nieuws

 2. Teamgevoel behouden op afstand? Onze vijf learnings!

  Week vier van het 'werken op afstand' zit erop. In het begin was het wennen en aanpassen, maar nu hebben we toch aardig onze draai gevonden. Hoe we dat doen en ervoor zorgen dat we het teamgevoel vasthouden? Linn vertelt het je en deelt haar vijf learnings van de afgelopen periode.

  Lees verder
 3. De usability van je website verdient aandacht. Zeker nu.

  Meer dan ooit ervaart jouw (potentiële) klant jouw bedrijf en merk digitaal. Ga eens na, hoe is die ervaring? Is jouw website gebruiksvriendelijk of haken bezoekers af en loop jij conversies mis? Het is tijd om de usability van je website eens onder de loep te nemen. Zeker nu.

  Lees verder
 4. Ontdek of je fout zit, voordat je twee ton investeert

  Wist je dat wereldwijd het merendeel van digitale producten faalt? De belangrijkste reden is dat de doelgroep niet zit te wachten op het ontwikkelde product. Zonde van je tijd, energie en de investering. Dit kan anders! Sta jij op het punt om een nieuw digitaal product te (laten) ontwikkelen? Kies dan de juiste aanpak en voorkom dat je kostbare resources verspilt!

  Lees verder
 5. Op zoek naar focus: de Pomodoro methode

  Fulltime thuis werken is best even wennen. In de zoektocht naar focus, besloot Justin het eens over een ander boeg te gooien. Hij probeerde de Pomodoro werkmethode uit. Vond hij via deze methode inderdaad meer focus? En is het een must-try voor anderen? Justin vertelt het ons.

  Lees verder