1. Meer nieuws

 2. Slimme IoT toepassingen op een rij

  Zelfrijdende auto’s en slimme thermostaten zijn de bekende ‘alledaagse’ toepassingen van Internet of Things (IoT). Ook voor B2B is IoT van enorme waarde. Zo voorspelt McKinsey dat de wereldwijde economische waarde van IoT in 2025 circa 10 triljoen euro is. Grijpen die kansen dus!

  Lees verder
 3. Maximale productie door aansturing klimaatcellen

  Green Simplicity grijpt de kansen die nieuwe technologieën en de veranderende klantvraag bieden met beide handen aan. Samen met hen ontwikkelden wij een applicatie, waarmee tuinders klimaatcellen en -sensoren kunnen aansturen en data kunnen uitlezen. Zo kunnen zij de maximale productie uit gewassen halen met een zo laag mogelijke input van energie, water en grondstoffen.

  Lees verder
 4. Zo vergroot je het werkplezier door slimme inzet ICT

  Gemotiveerde en gelukkige medewerkers zijn het gouden hart van je organisatie. Dus zorg er dan ook voor dat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan randzaken en overbodige handelingen. ICT speelt hierin een belangrijke rol. In dit artikel 5 tips voor de slimme inzet van ICT voor het verhogen van werkplezier.

  Lees verder
 5. Succesvolle digitale transformatie: 5 tips!

  Technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Productie en bedrijfsprocessen kunnen slimmer en sneller worden ingericht. Wil je als bedrijf mee blijven doen in de markt, dan moet je mee in de digitale transformatie. Stilstaan is geen optie. Maar waar te beginnen? Welke investering is de moeite waard? Vijf tips hoe jij de digitale transformatie tot een succes maakt!

  Lees verder
 6. 16 gemeenten en slechts 5 dagen om een landelijk probleem op te lossen

  GBI, een samenwerkingsverband van 16 gemeenten, zag kansen om de uitvoeringskosten van de participatiewet te verlagen. Met name in het werk en de IT-systemen van handhavers leek winst te behalen. Om ervoor te zorgen dat zij een oplossing kozen die aansluit bij de verschillende werkwijzen van de 16 gemeenten en de behoeften van de handhavers kozen zij een Design Sprint.

  Lees verder