1. Meer nieuws

 2. Werkdruk leerkrachten omlaag door nieuw digitaal platform

  De werkdruk van leerkrachten staat hoog op de agenda. Ook bij de 14 SAKS basisscholen in Alkmaar en Bergen. Basisschool Het Kompas besloot dat het tijd was voor actie. In plaats van extra handen in de klas, koos zij voor een structurele oplossing. Zij vroeg ons een oplossing te ontwikkelen om de werkdruk te verlagen. Daar dachten wij geen twee keer over na!

  Lees verder
 3. Zo maak jij jouw online gegevens veiliger

  De bescherming van jouw online gegevens. Je hoort en leest er veel over. En dat is terecht. Je doet tegenwoordig bijna alles online. Zowel privé als zakelijk. Dat is heel handig, maar brengt ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Wist je dat je zelf de veiligheid van jouw gegevens eenvoudig kunt verbeteren? Justin geeft tips waarmee je direct aan de slag kunt. Vandaag: tweestapsverificatie.

  Lees verder
 4. Succesvolle digitale transformatie: 5 tips!

  Je ziet dat processen in jouw bedrijf slimmer en sneller kunnen worden ingericht. Dat zou de productiviteit verhogen en het werk van collega's makkelijker maken. Maar waar moet je beginnen? Er zijn vaak veel afhankelijkheden, dat maakt het lastig. Hier lees je vijf tips waarmee jij de digitale transformatie tot een succes maakt!

  Lees verder
 5. Een soepele adoptie? Zo pak je dat aan

  Je hebt net die nieuwe bedrijfsapplicatie gelanceerd. Dit zal het werk van collega’s een stuk makkelijker maken. Als je kantoor binnenstapt, verwacht je dus ook blije gezichten en complimenten. Niets blijkt minder waar. Het enthousiasme blijft uit, je collega's mopperen en ze laten de nieuwe applicatie links liggen. Wat ging er mis?

  Lees verder