1. Meer nieuws

 2. Wet bescherming persoonsgegevens: wat gaat er veranderen?

  Alle bedrijven die gevestigd en/of actief zijn in de Europese Unie moeten vanaf 25 mei 2018 voldoen aan de strenge nieuwe Europese wet bescherming persoonsgegevens: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Maar wat gaat er allemaal veranderen?

  Lees verder
 3. Wat is Blockchain?

  Blockchain wordt gezien als de grootste IT-revolutie sinds de komst van het internet en heeft in potentie de capaciteit in zich om de wereld compleet te veranderen. Maar wat is Blockchain nou eigenlijk?

  Lees verder
 4. Elske Doets zakenvrouw van het jaar 2017

  NOORDWIJK – Reisonderneemster Elske Doets is gisteren uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2017. Als IT partner van Jan Doets America Tours zijn wij uiteraard erg trots. Jan Doets America Tours is een succesvolle direct-sell reisorganisatie gespecialiseerd in vakantiereizen op maat naar de Verenigde Staten en Canada.

  Lees verder
 5. Jan Doets software implementatie

  Donderdag 27 oktober stond het kantoor van Mediamoose in het teken van Jan Doets America Tours. Het implementeren van nieuwe software nemen wij altijd uiterst serieus, aangezien de eerste ervaring van de eindgebruikers erg bepalend is. Bij deze een korte impressie van deze mooie dag.

  Lees verder