1. Meer nieuws

 2. Steeds meer organisaties schaffen de klassieke bureaupitch af. Waarom?

  Een briefing opstellen aan bureaus, het kan je flink wat tijd kosten. Jij beschrijft alles tot in detail en verwacht in de bureaupitches vooral een voorstel voor de aanpak en kosten. Wel zo makkelijk, toch? Toch zien we dat veel organisaties kiezen voor een andere en slimmere aanpak. Gert-Jan vertelt meer.

  Lees verder
 3. Werkdruk leerkrachten omlaag door nieuw digitaal platform

  De werkdruk van leerkrachten staat hoog op de agenda. Ook bij de 14 SAKS basisscholen in Alkmaar en Bergen. Basisschool Het Kompas besloot dat het tijd was voor actie. Zij vroeg ons een oplossing te ontwikkelen om de werkdruk te verlagen. Daar dachten wij geen twee keer over na!

  Lees verder
 4. Groeiambities waarmaken met een nieuw planningssysteem

  Waboplast is een van de meest veelzijdige producenten van kunststof maatwerk in Nederland. Het heeft ambities en wil verder groeien. Daar hoort een productie- en planningssysteem bij die met hen mee kan groeien. Daar gingen wij mee aan de slag.

  Lees verder
 5. Progressive Web Apps: dit moet je erover weten

  Misschien heb je er al eens van gehoord, een Progressive Web App. Een website met de functies van een app. Interessant, maar wat is het precies? En wordt dit de nieuwe standaard en verdwijnt de 'normale' app? Rick vertelt het ons.

  Lees verder